НЕПОБЕДИМИТЕ

Предпазвайте, работете и печелете – открийте характеристиките на най-пълната ни продуктова гама досега: минимизирано уплътняване на почвата1, нова по-голяма кабина2 масажираща седалка2, гарантиран нисък разход на гориво3 и дистанционно наблюдение на машината с Expert Alerts (предупредителни съобщения) за всички модели.

Над 150 к.с. и с технология за прецизно земеделие, няма как да подминете тази продуктова гама.Запознайте се с нашата продуктова линия над 150 к.с.

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Когато минималното нарушаване на почвата е приоритет, ще се спрете на 8RX. Идеален за трудни почвени условия и терени със страничен наклон, разширява максималните параметри за ефективна работа.

Научете повече

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
Двуверижните машини осигуряват най-голямата теглителна сила по права линия, много ефективно предаване на мощност към терена и високо ниво на флотация. В стихията си на равен терен и суха, и рохкава почва.

Научете повече

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Идеалният избор, ако се нуждаете от универсална машина, която се справя превъзходно на полето и на пътя. 8R комбинира теглителна сила, ниски експлоатационни разходи и цялостна производителност.

Научете повече

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
С мощност до 373 к.с. и тегло малко над 11 тона серията 7R ви дава изключително ускорение и ефективност на придвижване. За изпълнение на тежки задачи на полето баластната тежест EZ може да се монтира за секунди без да напускате кабината.

Научете повече

6R6R6R

ОТ 6155R ДО 6250R

HeadingIcon

6R
Има много причини да изберете трактор 6R: върхови интегрирани технологии, изключителна производителност, лесни за употреба органи за управление и новия CommandARM.

Научете повече

6M6M6M

ОТ 6155M ДО 6195M

HeadingIcon

6M
Очаквайте повече. Създаден за тези, за които обичайното не е достатъчно. Здрав, силен, лесен за управление – и вече съвременен и с ниски експлоатационни разходи. Добре дошли при новата серия 6M.

Научете повечеНенадминат комфорт

Нашите големи трактори са пълни с функции, добавящи повече комфорт и продуктивност, които търсите.2CommandPRO

CommandPRO

Овладяването на мощността на нашите големи трактори е лесно с новия джойстик CommandPRO4 и неговите 11 програмируеми бутона. Това е перфектният операторски интерфейс, който прави всеки работен ден по-удобен и продуктивен.

Седалка Active Seat II²

Седалка Active Seat II²

Новата седалка Active Seat II използва технология за електрическо окачване с бърза реакция, за да изолира до 90% от вертикалните движения. Радвайте се на превъзходно качество на возене и в най-трудните условия.

Инфотейнмънт система²

Инфотейнмънт система²

Усъвършенстваното цифрово радио с 6,5’’ сензорен дисплей работи с Apple CarPlay и ви предоставя широки възможности за забавление. Чисто нова аудиосистема с 6 високоговорителя плюс мощен събуфер, разработена от елитни специалисти по аудиотехника, осигурява качество на звука като в концертната зала.

Програма за гарантиран разход на гориво

Програма за гарантиран разход на гориво

Нашето обещание: Гарантирана икономия на гориво. Или получавате парична компенсация<sup>5</sup>. Ако сте изразходвали повече от нашия целеви разход, ще ви компенсираме разликата. Използвайте по-малко и ще ви изплатим бонус от разликата по 2. Програмата за гарантиран разхода на гориво се предлага за трактори от серията 6R, 7R и 8R и е в сила за работа на полето и транспортни задачи.

Обслужване и ремонт

Обслужване и ремонт

Тракторите John Deere се отличават с ниски разходи за поддръжка. Освен това сервизните договори с удължена гаранция ви предпазват от неочаквани разходи за ремонт до 5 години.

Амортизация

Амортизация

По-висока покупна цена не винаги означава по-висока цена на притежание. Като търсена световна марка, John Deere произвежда изключително надеждни трактори, които запазват пазарната си стойност. Това означава по-висока цена при препродажба с по-ниски амортизационни разходи.

Ненадминат
Ненадминати в прецизното земеделие

На база производствени разходи за пшеница от 450 евро/ха, преимуществата на решенията за свързаност John Deere Connectivity може да ви спестят до 57 евро/ха*

Контрол на секциите (Section Control) и безплатен AutoTrac SF1

49,80 €/ха

Спестете до*

Бежична комуникация
между офиса и машината

6,00 €/ха

Спестете до*

Дистанционен достъп до дисплея
от мобилното приложение

1,40 €/ха

Спестете до*

Контрол на секциите (Section Control)

Нашите пакети за прецизно земеделение ви предоставят функцията контрол на секциите<sup>6</sup> и още много други. Заедно с нашия безплатен корекционен сигнал SF1 с 15 см точност от линия до линия контролът на секции осигурява значителни спестявания, намалявайки производствените разходи.

Безжичен трансфер на данни

Включен в нашите пакети за прецизно земеделие, JDLink Connect предава безжично ценна работна информация от вашата машина до вашия акаунт в John Deere Operation Center (оперативен център). Можете също да получите достъп и от приложението MyOperations. С наличието на тази информация вие спестявате много време.

Дистанционен достъп до дисплея

Дистанционният достъп до дисплея от приложението MyOperations ви позволява да помагате дистанционно на операторите с настройката на машината при работа – все едно сте в кабината. Това означава: по-бърза помощ за по-неопитните оператори и без загуба на време в най-натоварения сезон.


1 Трактори 8RX

2Трактори 7R, 8R, 8RT, 8RX

3 Трактори 6R, 7R, 8R

4Изисква трансмисия AutoPowr

5Програмата за гарантиран разход на гориво е в сила и се предлага само от участващи в нея дилъри на John Deere от 1 ноември 2019 до 31 октомври 2020 г. за чисто нови трактори от серия 6R, 7R и 8R, закупени или взети на лизинг между тези дати, и изисква изрична онлайн регистрация. Програмата за гарантиране е в сила за работа на поле и транспортни задачи (над 20 км/ч) в съответствие с предоставените чрез JDLink данни. Поощрението важи за първата година след закупуването. John Deere ще възстанови разликата между средния разход на гориво при работа в режим на транспортиране и целевия разход. Ако разходът е над целевия, възстановените средства ще бъдат въз основа на допълнителните литри използвано гориво. Ако той е под целевия разход, възстановените средства ще бъдат изчислени на базата на 2 пъти по литрите на спестеното гориво. Бонусът за ефективност (за разход под целевия) е ограничен до максимум 3000 €. Поискайте повече информация от своя дилър на John Deere за процеса на регистрация.

6Може да бъде надграден до SF3 и RTK

* Производствени разходи за пшеница съгласно данните на Agribenchmark за Франция, Обединеното кралство, Германия. Дизел/ха съгласно данните на Agribenchmark за Франция, Обединеното кралство, Германия. Понижаването на производствените разходи за системи за насочване с 15 см е 8% по данни на Lohnunternehmen 1/2010. В този случай ние сравняваме само разликата с по-малко точния 30 см сигнал EGNOS, и така понижаването е половината на 8% = 4%. Разходи за труд съгласно данните на Agribenchmark за Франция, Обединеното кралство, Германия. Увеличението на продуктивността според Landtechnik 6/2006 със SF1 е 14%. Отново сравняваме само на половина точната 30 cm система EGNOS и резултатът е 14% / 2 = 7%. Понижаване на производствените разходи от Управлението на секцията съгласно Profi Dec. 2012. Забележете, че колкото по-малко е полето и формата на полето не е много правоъгълна, колкото по-широка е работната ширина на машината и колкото по-малки са отделните секции на машината, толкова по-голяма е ползата. За големи полета с правоъгълна форма ползата от управлението на секциите е минимална.

Изходни предположения:
По-бърз на полето: Всички данни за настройката (клиент, земеделско стопанство, трактор и размери на прикачните приспособления и отмествания, продукти и оператори) са предварително подготвени в инсталационен файл чрез приложението Setup Builder и са безжично изпратени до трактора. Следователно при пристигането си в полето всички данни, необходими за документацията, вече са заредени на дисплея и трябва само да бъдат потвърдени от оператора. Това спестява по 3 минути при всяко стартиране на работа на полето. Разходите за труд могат да варират, затова задаваме предполагаема стойност. За да се изчисли стойност за разходи на един хектар, приемаме, че размерът на земеделското стопанство е 100 ха. Ако земеделското стопанство има 30 полета на площ 300 ха, стойността би била 1 €/ха спестявания вместо 3€/ха. Работата в офиса вече е изпълнена: Това е предимството да имаш всички данни вече събрани по цифров път. Мениджърът на земеделското стопанство няма повече нужда да копира хартиени листи в системата си за управление на стопанството, вместо това той може да извлече всички данни от документацията, включително подробни данни от полевия анализатор или от агротехническия отчет. Той може да го направи по всяко удобно време, но и по всяко време може да следи данните в приложението MyOperations. Също: За да се изчисли стойност за разхода на един хектар, приемаме размер на стопанството 100 ха. Ако земеделското стопанство има 30 полета на площ 300 ха, стойността би била 1 €/ха спестявания вместо 3€/ха.

Допълнителни предимства на приложението MyOperations:
– Управление на машинния парк – винаги следите своя машинен парк: 50% намаляване на сметките за телефонни разговори
– Решения, основаващи се на фактите: новият раздел за анализи предоставяче вече
– 2 ч. спестено време/сезон за мениджър на стопанство, който поддържа сезонен работник (70 €/ч разходи за труд). Преимущество от икономия на време: 1,40€/ха