Tractor Integrated Active Implement GuidanceРешения за аграрен мениджмънт (AMS)

  • Икономична алтернатива на химическите средства за контрол на плевелите, предлагаща високоскоростно плевене с до 16 км/ч
  • Минимално утъпкване на почвата благодарение на по-ниското тегло на машината
  • Гъвкавост за използване на автоматично водене в полета, засети при ръчно управление
  • Пълна автоматизация на воденето и скоростта за максимална производителност и комфорт на оператора
печат

Автоматизирано управление с висока скорост на плевелите

Разширяване на всичкиСвиване на всички

Автоматизирано управление с висока скорост на плевелите

Automated high speed weed control

Интегрираното решение за вграждане на трактори позволява автоматизирано високоскоростно плевене при определени култури до 16 км / ч. Като се имат предвид все по-строгите законодателства в областта на околната среда, както и прогресивното съпротивление на плевелите, това решение е насочено както към екологичните, така и към големите икономически ползи. Докато операторът може да зададе праг на скорост и точност, системата автоматично ще контролира скоростта на трактора, така че винаги да поддържа перфектно разстояние до културата при различни условия.

Чрез комбинацията от AutoTrac и AutoTrac Vision & ndash; решение, базирано на камерата - системата може да се използва и в полета, които са засадени с ръчно управление. Страничният смяна на машината се управлява от специален хидравличен цилиндър на долните съединителни щанги. Това не само спестява разходите за скъпи рамки за странична смяна, но също така води до по-малко уплътняване на почвата и позволява по-точен контрол на машината.