Кои сме ние

За John Deere Financial

Нашата цел е проста

Ние работим като John Deere Financial от 1958 година и сме изцяло притежавана от John Deere дъщерна компания, и един от най-големите доставчици на услуги за финансиране на оборудване в областта на земеделието, строителството, горското стопанство, земеобработването и комуналните услуги.

Ние винаги сме се интересували какво точно правите и как го правите – Вашите пазари, машини, предизвикателства. Благодарение на това можем да направим финансирането бързо и лесно за Вас - на конкурентни цени и с гъвкави вноски, които са съобразени със сезонността на Вашия бизнес.

Ние правим това, което е необходимо, за да можете да закупите машините, които са Ви необходимо, за да издигнете бизнеса си на по-високо ниво.

Партньор с глобален опит

Всички наши знания и всички наши ресурси от цял свят се използват, за да Ви предоставят локализирано и персонализирано финансиране, което Ви носи конкурентни предимства.

Служители

2 300 служители

Държави

52 държави

Клиенти

1,7 мил. Клиенти

Намерете Вашето решение за финансиране

Покупка с отсрочено плащане

Покупка с отсрочено плащане

Покупката с отсрочено плащане е лесна опция за финансиране, която Ви позволява да притежавате машината, за която правите плащания.

Финансов лизинг

Финансов лизинг

Ако не желаете да притежавате, но въпреки това искате да ползвате много от предимствата на опцията за покупка с отсрочено плащане, финансовият лизнг е подходящ за Вас.