Технологии за прецизно земеделие: от къде да започнем

Интелигентно земеделие Основите
Интелигентни дисплеи

Интелигентни дисплеи

Нашите интуитивни сензорни дисплеи са мозъците зад технологията за прецизно земеделие на John Deere. Съвместими с ISOBUS, те имат прости менюта и персонализируеми екрани.

Приемници StarFire™

Приемници StarFire™

Проектирани и произведени от нас, сателитните приемници StarFire™ използват нашата собствена световна мрежа от референтни станции и предлагат превъзходна точност на сигнала

Свързаност с JDLink™

Свързаност с JDLink™

JDLink™ осигурява двупосочна свързаност за автоматично качване на данни за реколтата и машината към John Deere Operations Center™ и за дистанционно наблюдение в реално време.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™, съхранява по сигурен начин всички данни за машината и културата. Достъпни от всяко устройство, данните могат да се споделят с повече от 200 софтуерни партньори за интелигентно земеделие, за да се подпомогне по-доброто вземане на решения.

Безпроблемно интегриране

Безпроблемно интегриране

Всички наши компоненти са взаимнозаменяеми и дори ако вашата машина не е в зелено и жълто, можете да се възползвате от технологиите за прецизно земеделие на John Deere.

Лесни за употреба

Лесни за употреба

Всички компоненти и софтуер са създадени от нас. Проектирани за земеделци, за тях те са лесни за използване и са създадени за дълъг експлоатационен живот.

Измерима печалба

Измерима печалба

Данните ви се съхраняват сигурно в John Deere Operations CenterТМ за подробен анализ на ефективността на машината, добивите и др., за да ви помогнат да подобрите рентабилността си.